جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم

هشدار درباره درگیری مستقیم ناتو و مسکو

هشدار درباره درگیری مستقیم ناتو و مسکو سفیر روسیه در بلژیک هشدار داد که مواضع کنونی ناتو احتمال درگیری مستقیم این ائتلاف نظامی غربی و مسکو را بیشتر و طولانی‌تر می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۰ - ۲۰ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 11
کد خبر: ۱۹۳۸۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، در شرایطی که کشورهای غربی در آستانه نشست سران ناتو در تدارک برای تشدید حمایت‌ها از اوکراین هستند، «الکساندر توکووینین» سفیر روسیه در بلژیک درباره احتمال درگیری ناتو و روسیه هشدار داد.

 

به گزارش خبرگزاری رویترز، سفیر روسیه در بلژیک در مصاحبه با خبرگزاری ریانووستی اعلام کرد که سیاست ناتو در قبال روسیه، احتمال درگیری مستقیم بین کشورهای عضو ناتو و مسکو را افزایش می‌یابد.

 

الکساندر توکووینین با اشاره به نشست دو روزه سران ناتو در لیتوانی گفت: «طرح‌های دفاعی منطقه‌ای که ناتو در نظر دارد در نشست سه شنبه (امروز) در ویلنیوس اتخاذ کند، رویارویی این بلوک با روسیه را شدیدتر و طولانی‌تر می‌کند».

 

هشدار این دیپلمات مسکو درباره احتمال درگیری مستقیم روسیه و ناتو در شرایطی مطرح شده که مواضع ضد روسی این ائتلاف غربی و حمایت‌های آنها از اوکراین ادامه دارد.

 

جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا به همراه دیگر سران کشورهای عضو ناتو قرار است در نشست دو روزه در لیتوانی، ضمن بررسی کمک‌های بیشتر به اوکراین، مسائلی از قبیل تصویب عضویت سوئد به ناتو را بررسی کنند.

 

افزایش تعداد کشورهای عضو ناتو و گسترش این ائتلاف به سمت شرق و تشدید گمانه‌زنی‌ها درباره عضویت اوکراین در ناتو در حالی مطرح شده که روسیه بارها درباره تبعات این اقدام هشدار داده و آن را خط قرمز خود خوانده است.

 

هشدار سفیر روسیه در بلژیک در ادامه هشدارهای مقامات مسکو به آمریکا و متحدان غربی مطرح شده است اما واشنگتن علاوه بر ادامه فشارهای بین‌المللی خود علیه مسکو، حمایت‌های تسلیحاتی، تسلیحاتی و اطلاعاتی خود از اوکراین را تشدید کرده و اخیرا تصمیم گرفته که بمب‌های ممنوعه خوشه‌ای را هم به اوکراین ارائه دهد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار