بقائی: آمریکا عدالت‌خواهان را تحریم و نسل‌کش‌ها را آزاد گذاشت سوئد سفیر ایران را احضار کرد پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد

هشدار درباره درگیری مستقیم ناتو و مسکو

سفیر روسیه در بلژیک هشدار داد که مواضع کنونی ناتو احتمال درگیری مستقیم این ائتلاف نظامی غربی و مسکو را بیشتر و طولانی‌تر می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۰ - ۲۰ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 11
کد خبر: ۱۹۳۸۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، در شرایطی که کشورهای غربی در آستانه نشست سران ناتو در تدارک برای تشدید حمایت‌ها از اوکراین هستند، «الکساندر توکووینین» سفیر روسیه در بلژیک درباره احتمال درگیری ناتو و روسیه هشدار داد.

 

به گزارش خبرگزاری رویترز، سفیر روسیه در بلژیک در مصاحبه با خبرگزاری ریانووستی اعلام کرد که سیاست ناتو در قبال روسیه، احتمال درگیری مستقیم بین کشورهای عضو ناتو و مسکو را افزایش می‌یابد.

 

الکساندر توکووینین با اشاره به نشست دو روزه سران ناتو در لیتوانی گفت: «طرح‌های دفاعی منطقه‌ای که ناتو در نظر دارد در نشست سه شنبه (امروز) در ویلنیوس اتخاذ کند، رویارویی این بلوک با روسیه را شدیدتر و طولانی‌تر می‌کند».

 

هشدار این دیپلمات مسکو درباره احتمال درگیری مستقیم روسیه و ناتو در شرایطی مطرح شده که مواضع ضد روسی این ائتلاف غربی و حمایت‌های آنها از اوکراین ادامه دارد.

 

جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا به همراه دیگر سران کشورهای عضو ناتو قرار است در نشست دو روزه در لیتوانی، ضمن بررسی کمک‌های بیشتر به اوکراین، مسائلی از قبیل تصویب عضویت سوئد به ناتو را بررسی کنند.

 

افزایش تعداد کشورهای عضو ناتو و گسترش این ائتلاف به سمت شرق و تشدید گمانه‌زنی‌ها درباره عضویت اوکراین در ناتو در حالی مطرح شده که روسیه بارها درباره تبعات این اقدام هشدار داده و آن را خط قرمز خود خوانده است.

 

هشدار سفیر روسیه در بلژیک در ادامه هشدارهای مقامات مسکو به آمریکا و متحدان غربی مطرح شده است اما واشنگتن علاوه بر ادامه فشارهای بین‌المللی خود علیه مسکو، حمایت‌های تسلیحاتی، تسلیحاتی و اطلاعاتی خود از اوکراین را تشدید کرده و اخیرا تصمیم گرفته که بمب‌های ممنوعه خوشه‌ای را هم به اوکراین ارائه دهد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار